De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Wizz Air vliegt vanaf Maastricht tijdens sluiting Eindhoven Airport

18
jan

In het voorjaar van 2016 is Eindhoven Airport twee weken gesloten in verband met de verschillende werkzaamheden die er worden verricht. Onder anderen de enige start- en landingsbaan van de luchthaven wordt flink gerenoveerd en van een nieuwe laag asfalt voorzien, waardoor er in die periode geen vliegtuigen kunnen stijgen of landen. Wizz Air komt in die periode daarom met een aantrekkelijk alternatief voor reizigers die vanaf het zuiden van het land willen vliegen.

Wizz Air verplaatst gedurende de verbouwing alle vluchten die normaal gesproken vanaf Eindhoven Airport zouden vertrekken naar de luchthaven van Maastricht. Normaal gesproken vliegt deze luchtvaartmaatschappij alleen naar Katowice in Polen vanaf Maastricht. In de twee weken van de sluiting komen daar achttien tijdelijke bestemmingen bij. In het voorjaar van dit jaar vliegt Wizz Air ook naar twee nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven Airport, namelijk Lublin en Timisoara. Ook naar deze twee nieuwe bestemmingen wordt tijdens de werkzaamheden gevlogen vanaf Maastricht.

Niet alle maatschappijen volgen het voorbeeld van Wizz Air. Transavia en Ryanair zetten de luchthaven van Maastricht niet in als invalbasis tijdens de tijdelijke sluiting van Eindhoven Airport. Transavia verwijst passagiers door naar soortgelijke vluchten die vertrekken vanaf Amsterdam Airport Schiphol of de luchthaven van Rotterdam. Ryanair biedt tijdens de twee weken geen alternatieve vluchten aan.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport