De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Welke parkeerplek kiest u dit jaar?

22
jul

Gaat u deze zomer op reis en moet u parkeren bij Eindhoven Airport? Dan wilt u natuurlijk graag weten bij elke parkeeraanbieder u het best kunt parkeren. Gelukkig hebben wij voor u de verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet.

Park en Fly is een super voordelige aanbieder die parkeerplekken aanbiedt op P600 en P400. Deze parkeerplekken liggen op loopafstand en zijn ontzettend goedkoop, maar wanneer u hier wilt parkeren moet u er snel bij zijn. P600 en P400 raken doorgaans namelijk snel vol in de drukke zomermaanden. Het is dus slim om hier op tijd te reserveren! Acht dagen parkeren bij P600 kost €51,-. Bij P400 kost dit €62,50,-. Ook P200 is een goede optie. Deze parkeerplekken zijn iets duurder dan die van P600 en P400, maar nog steeds betaalbaar en op loopafstand van de luchthaven. Acht dagen parkeren kost hier €75,-.

Zijn P600, P400 en P200 vol, en wilt u toch niet met uw zware bagage hoeven sjouwen? Dan is Central Parking een goede optie. Ook deze parkeeraanbieder en partner van KLM en D-Reizen is super voordelig. Central Parking ligt op slechts korte afstand van het vliegveld af en maakt gebruik van valet parking. Ook kunt u hier uw auto laten wassen, zodat u deze glanzend schoon weer kunt ophalen bij terugkomst! Central Parking biedt echter niet de mogelijkheid om overdekt te parkeren. De kosten voor acht dagen parkeren bedragen hier €79,-.
Ook bij Quick Parking is het niet mogelijk om de auto overdekt te parkeren. Gelukkig wordt bekende parkeeraanbieder wel ontzettend goed beveiligd, en is deze goed te bereiken. Daarnaast zijn parkeerplekken hier super voordelig; namelijk €55,- voor acht dagen. Wanneer u bij Quick Parking parkeert wordt u met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht en hoeft u dus geen grote afstanden met uw zware bagage af te leggen.
Een andere parkeeraanbieder die gebruik maakt van een shuttle bus is Eazzypark. Eazzypark hanteert de lage prijs van €57,- per acht dagen. Eazzypark ligt op ongeveer 15 minuten rijden van de luchthaven af. Dit is iets verder dan de andere parkeerlocaties, maar deze afstand wordt afgelegd met een shuttle bus. Deze shuttle bus rijdt vaak waardoor u niet lang hoeft te wachten. Ook kunt u bij Eazzypark uw auto laten reinigen tijdens uw reis.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport