De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Vueling komt en wederom groei Eindhoven Airport

23
sep

Eindhoven Airport breidt binnenkort uit met een nieuwe luchtvaartmaatschappij. De luchthaven verwelkomt dan het Spaanse Vueling. In de zomer zal deze maatschappij vier keer per week van- en naar Barcelona vliegen. In de winter is dit drie keer in de week.

Barcelona is geen nieuwe eindbestemming voor de luchthaven. Op dit moment biedt Transavia al dagelijks vluchten aan naar de populaire stad. Wat wel nieuw is, is de overstap in Barcelona voor bestemmingen op het Iberisch schiereiland. Eindhoven Airport hoopt de komende jaren verder uit te breiden met Vueling en in de toekomst het aantal vluchten naar verscheidene eindbestemmingen te vermeerderen.

Ook op andere vlakken maakt Eindhoven Airport momenteel een groei door. De luchthaven verwerkt jaarlijks steeds meer passagiers met haar vluchten. Het aantal passagiers dat via Eindhoven Airport reist, is in de eerste helft van dit jaar boven de 2 miljoen geëindigd. Dat is maar liefst 13% meer dan het jaar daar voor. Vermoedelijk komt dit door de nieuwe eindbestemmingen en een betere bezettingsgraad van de vliegtuigen. Eindhoven Airport hoopt de komende maanden nog verder te groeien en de bezoekersaantallen nog verder te verhogen. Over het hele jaar verwacht Eindhoven Airport een groei van ongeveer 8 procent.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport