De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Vliegen naar Turijn, Manchester en Nador

31
mrt

Binnenkort zal Eindhoven Airport een aantal nieuwe bestemmingen kennen. De grote luchthaven krijgt dan drie nieuwe lijndienstbestemmingen en één nieuwe charterbestemming. Ook worden een aantal frequenties op bestaande vluchtroutes verhoogd en zullen bepaalde vluchten vaker ingepland worden. Deze nieuwe zomerregeling ging vorige zondag in en zal duren tot zaterdag 24 oktober. Vanaf die datum begint de luchthaven weer met de winterregeling.

Nieuwe lijndienstbestemmingen

Deze zomer zullen de nieuwe lijndienstbestemmingen van start gaan. Het gaat dan om de eindbestemmingen Turijn, Manchester en Nador. Deze bestemmingen zijn echter niet helemaal nieuw voor Eindhoven Airport. Afgelopen winter werd er namelijk ook al eerder naar deze bestemmingen gevlogen. Binnenkort zullen deze vluchten dus permanent in het aanbod van Eindhoven Airport opgenomen worden. Wel zal er nog één andere bestemming aan toegevoegd worden die geheel nieuw is voor de luchthaven. De nieuwe charterbestemming voor Eindhoven Airport is namelijk Gazipasa, wat zich vlakbij het Turkse Alanya bevindt. Naast de nieuwe vluchten zullen de frequenties op de routes naar Lissabon, Kopenhagen, Valencia, Istanbul, Ibiza, Warschau en Krakau worden verhoogd. Wat goedkopere vliegtickets zal betekenen.

3 Bestemming minder deze zomer

De luchthaven krijgt echter niet alleen nieuwe eindbestemmingen en hogere frequenties. Komende zomer zullen ook een aantal vluchten wegvallen. Napels, Knock en Berlijn worden in tegenstelling tot vorig zomerseizoen niet meer vanaf Eindhoven Airport aangeboden.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport