De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Transavia vanaf april 2017 vluchten naar Stockholm

15
okt

Er staat voor luchtvaartmaatschappij Transavia opnieuw een flinke uitbreiding in het programma. Volgend jaar zal het namelijk mogelijk zijn om met Transavia vanaf Eindhoven naar Stockholm te vliegen. Deze uitbreiding betekent voor Eindhoven een verbreding van het netwerk, met name die van en naar de Scandinavische landen.

De Zweedse hoofdstad wordt vanaf April 2017 een nieuwe bestemming voor luchtvaartmaatschappij Transavia. De route zal in het begin vier keer per week worden gevlogen. De vluchten zullen op maandag, woensdag, vrijdag en zondag plaatsvinden. De route zal door Transavia met een nieuw toestel gevlogen worden, namelijk de Boeing 737-800. Het toestel kan met 189 stoelen plaats bieden aan meer dan 100 personen.

Transavia vliegt inmiddels al langere tijd naar Scandinavische bestemmingen. In 2013 heeft de luchtvaartmaatschappij namelijk een uitbreiding gemaakt naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. Stockholm als nieuwe bestemming is dan ook niets anders dan een zeer logische stap. De nieuwe route zal vanaf 3 april 2017 worden gevlogen. Hiermee zal Transavia in 2017 een zeer ruime hoeveelheid aan bestemmingen vanaf Eindhoven Airport aan kunnen bieden.

In totaal zal er door de luchtvaartmaatschappij naar 25 verschillende bestemmingen worden gevlogen vanaf Eindhoven Airport. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM, het Frans-Nederlandse bedrijf dat wat omzet betreft de grootste luchtvaartonderneming ter wereld is.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport