De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Transavia gaat vliegen op München en Praag

19
okt

Transavia vliegt vanaf februari 2016 tussen Eindhoven Airport en de Duitse stad München en Praag in Tsjechie. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij, die onderdeel uitmaakt van Air France KML, wil regelmatig vluchten tussen deze eindbestemmingen inzetten en haar netwerk met Duitsland en Tsjechie sterk te vergroten en verstevigen.

Vanaf volgend jaar zal Transavia 11 keer per week van- en naar München vliegen. Maandag tot en met vrijdag wordt deze vlucht twee keer per dag ingezet, en op zondag één keer. Daarnaast zal er zes keer in de week naar Praag gevlogen worden, op zondag na op iedere dag. Transavia zet voor de vluchten van- en naar München en Praag de moderne Boeing 737-700 of Boeing 737-800 in. De eerstgenoemde biedt genoeg ruimte voor 149 reizigers, de tweede telt maar liefst 189 stoelen. De nieuwe routes zullen op vrijdag 19 februari van start gaan.

Met deze nieuwe vluchten richt de luchtvaartmaatschappij zich voornamelijk op zakelijke reizigers. Transavia hoopt de zakelijke band tussen Eindhoven en München te ondersteunen. Daarnaast worden er toch ook veel toeristische reizigers verwacht. Praag en München zijn beide populaire culturele steden en interessante eindbestemmingen. München wordt daarnaast gezien als een soort toegangspoort naar de prachtige Alpen, en Praag dankt haar populariteit mede aan haar plek op de wereld erfgoedlijst van UNESCO.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport