De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Toestemming voor verdere groei bremen airport

30
jul

Vorig jaar werd al besloten dat de luchthaven in stappen een groei mocht gaan doormaken. Om hier vanuit nog verder door te groeien moest Eindhoven Airport aan enkele eisen voldoen. Om volledig aan deze eisen te voldoen moest de luchthaven het afgelopen jaar genoeg doen aan duurzaamheid en tegen de geluidsoverlast voor omwonenden. Dit is gelukt, wat betekent dat de luchthaven de komende jaren mag groeien van bijna 29.000 vliegbewegingen nu naar 43.000 vliegbewegingen in 2020.

Wel moet Eindhoven Airport rekening houden met enkele beperkingen. Elke dag tussen 23.00 en 24.00 uur mogen er niet meer dan vier vliegtuigen landen. Op zondagochtend mogen vliegmaatschappijen pas na 8 uur aankomen en vertrekken. Voor ‘home carriers’ RyanAir en Transavia geldt echter dat zij ook mogen landen en vertrekken op zondagochtend tussen 7 uur en 8 uur. En komt een vliegtuig zonder goede verklaring pas na middernacht bij de luchthaven aan, dan moet de vliegmaatschappij een boete van maar liefst 7000 euro betalen.

Niet iedereen is blij met het besluit om Eindhoven Airport verder te laten groeien. De Brabantse Milieufederatie is bang dat omwonenden in de toekomst toch weer last gaan krijgen van het geluid. Ze zijn het niet eens met het besluit en vinden dat er ’s avonds laat eigenlijk minder vliegtuigen moeten landen.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport