De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Toch geen vluchten naar Aruba en Curaçao vanaf Eindhoven Airport

8
sep

Onlangs werd bekend gemaakt dat luchtvaartmaatschappij Arkefly vluchten van Eindhoven Airport naar onder andere Aruba en Curaçao in wilde zetten. De organisatie wilde deze vluchten in november van start laten gaan. Inmiddels heeft Arkefly echter aangegeven deze plannen te wijzigen. De geplande nieuwe vluchten zullen nu niet vanaf Eindhoven Airport vertrekken, maar vanaf luchthaven Schiphol.

De reden dat de vluchten binnenkort niet vanaf Eindhoven Airport vertrekken is een nieuwe wet die in de maak is om drugssmokkel tegen te gaan. Op Eindhoven Airport zijn niet voldoende controlevoorzieningen aanwezig om 100% controle te garanderen. Daarom is er gekozen voor luchthaven Schiphol, die wel voldoende controlevoorzieningen heeft om drugssmokkel te voorkomen. Het is op dit moment namelijk nog steeds de enige luchthaven in Nederland die het mogelijk maakt om alle passagiers en hun bagage volledig te controleren op vluchten van- en naar risicobestemmingen als Aruba en Curaçao, maar bijvoorbeeld ook Bonaire, Sint Maarten, Suriname en Venezuela. Wel komen er twee andere nieuwe eindbestemmingen voor Eindhoven Airport bij, namelijk Fuerteventura en Lanzarote.

Arkefly zal spoedig contact opnemen met reizigers die hun vluchten al vanaf Eindhoven Airport geboekt hebben. Op dit moment is nog niet bekend wat er met deze geboekte vluchten zal gebeuren.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Bremen Airport