De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Tips

Of het nou voor een vakantie is of voor zaken, iedereen die op een vliegreis vertrekt wil een prettig gevoel hebben bij de parkeerplaats waar hij of zij de auto achterlaat. De veiligheid en bescherming spelen hierbij onder andere een belangrijke rol, een auto is immers een waardevol object. Als u zich afvraagt wat u kan doen om ervoor te zorgen dat het parkeren zo soepel mogelijk verloopt, dan bent u hier aan het juiste adres! Hieronder vindt u namelijk een overzicht van de meest belangrijke parkeertips.

Wacht niet te lang met boeken

Zorg dat u niet te lang wacht met reserveren. Er zijn namelijk meer reizigers op zoek naar een geschikte parkeerplaats in de buurt van het vliegveld van Bremen en uiteraard zijn de beste parkeerplekken vaak ook de meest populaire. Wanneer u op tijd begint met kijken naar een geschikte aanbieder, is de kans groter dat u een parkeerplaats vindt die bij uw wensen past. Bovendien is het bij sommige boekers verplicht om een bepaalde tijd voor de vertrekdatum te reserveren.Dit loopt soms op tot wel twee weken. Daarom adviseren we zo’n drie weken voor uw vlucht een geschikte parkeerplaats te gaan zoeken en reserveren, zodat u zeker weet dat u goed zit.

Win informatie in

Om zeker te zijn van uw keuze of simpelweg om aanbieders met elkaar te vergelijken, is het belangrijk om goed te onderzoeken wat elke parkeerplaats u te bieden heeft. Op onze site presenteren wij de verschillende aanbieders op een overzichtelijke manier voor u, zodat u ze gemakkelijk kunt vergelijken. Ook geven we aan of een aanbieder u extra services biedt, zoals een wasservice of een overdekte parking. Daarnaast kunt u wijzer worden uit de ervaringen van anderen, die u kunnen informeren over hoe een bepaalde parkeerplaats is bevallen. Tot slot kunt u altijd contact met ons of met de aanbieder opnemen als u nog ergens vragen over heeft.

Weet waar de parkeerplaats zich bevindt

Omdat er rondom een luchthaven vaak veel drukte en hectiek is, kan het soms even lastig zijn om u te oriënteren en de juiste weg te vinden. Daar komt nog bij dat er vaak veel parkeerplaatsen te vinden zijn in de buurt van een vliegveld. Daarom is het verstandig om de gegevens van de aanbieder, zoals het adres en het nummer van uw gereserveerde parkeerplaats, bij de hand te houden. Houd hier ook op de terugweg rekening mee, om te voorkomen dat u een lange tijd staat te zoeken naar waar uw auto geparkeerd staat. Voor de zekerheid is het verstandig om de reservering af te drukken. Zo heeft u altijd een bevestiging van de reservering bij de hand, ook als u om welke reden dan ook geen gebruik kunt maken van de digitale versie.

De kilometerstand noteren

Het kan zijn dat u wel eens nare verhalen heeft gehoord over parkeeraanbieders. Zo zouden aanbieders tijdens uw reis in uw auto gaan rijden. Aangezien wij van Parkerenbremen-airport.nl enkel en alleen met betrouwbare en erkende aanbieders werken, kunt u er vanuit gaan dat dit niet gebeurt. Meestal zal een medewerker van de parking bij uw aankomst ook de kilometerstand noteren. Zodat kunt u er zeker van zijn dat er niet in de auto gereden wordt. U kunt natuurlijk ook altijd zelf voor uw eigen gemoedsrust de kilometerstand noteren om alles uit te sluiten.

Houd waardevolle spullen buiten het zicht

Ondanks dat het merendeel van de parkeerplaatsen bewaakt en daarom meestal ook veilig is, is een inbraak natuurlijk nooit helemaal uit te sluiten. Wel is het verstandig om de kans op een inbraak en de schade hiervan zoveel mogelijk te beperken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ervoor te zorgen dat er geen waardevolle spullen aanwezig zijn in uw auto. Zo zien inbrekers dat er niks te halen valt. Heeft u toch iets waardevols in de auto liggen? Leg dit dan zoveel mogelijk uit het zicht.

De dag van vertrek plannen

De dag van vertrek kan soms stressvol zijn. Zo blijkt er vaak op het laatste moment nog van alles te moeten gebeuren. Of u komt erachter dat er een file staat op de weg waar u langs moet. Het is aan te raden om alles zo goed mogelijk te plannen. Zorg ervoor dat u een uur voor vertrek klaar bent. Dit, om zoveel mogelijk spanning te voorkomen. Dan kunt u ook op uw gemak richting de parkeerplaats rijden. Voor het vinden van de parkeerplaatsen en het parkeren zelf moet u ongeveer een half uur rekenen. Daarbij moet u natuurlijk ook een aantal uur van tevoren op de luchthaven zijn. Neem dit dus allemaal mee in uw planning.

Klaar zijn voor de terugreis

Het is verstandig om bij het parkeren al voorbereid te zijn op de terugreis. Zorg er dus voor dat er voldoende benzine in de tank zit, het liefst voor de hele reis naar huis. Ook startkabels kunnen nuttig zijn om 100% zeker te weten dat u weg kunt rijden. Sommige parkeeraanbieders bieden u ook kleine reparaties of een wasservice aan. Zo staat uw auto helemaal verzorgd weer voor u klaar wanneer u deze weer komt ophalen. Daarnaast nemen niet alle parkeeraanbieders de autosleutels in. Als u de sleutel zelf bij u moet houden, neem dan voor de zekerheid een reservesleutel mee.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport