De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Stijgende lijn wordt voortgezet

24
aug

De zuidelijke luchthaven Eindhoven Airport verwacht dat ze ook dit jaar weer verschillende records gaan breken. Eerder dit jaar bleek al dat de passagiersaantallen hoger lagen dan de aantallen in dezelfde periode van het jaar ervoor, en de luchthaven had minder last van lange vertragingen en geannuleerde vluchten van en naar Eindhoven Airport. Verwacht wordt dat de cijfers er binnenkort nog beter uitzien.

Het vliegveld was eerder dit jaar, in de maand juni, twee weken dicht voor de aanleg van een nieuwe start- en landingsbaan en verschillende renovaties. Ondanks dat verwacht de directeur van Eindhoven Airport dat er in heel 2016 ongeveer 4,6 miljoen reizigers verwerkt worden. Dit komt dan neer op een groei van maar liefst zes procent ten opzichte van vorig jaar. Het aantal vluchten en passagiers ligt echter ook dan nog steeds flink lager dan bij Schiphol.

Momenteel wordt er op en rond Eindhoven Airport continu aan gewerkt om de groei ook de komende jaren te kunnen verwerken en te versterken. Daarom wordt er maar liefst 19 miljoen euro geïnvesteerd. De luchthaven krijgt een nieuwe bagagehal, maar ook een handig multifunctioneel gebouw waarin onder andere een McDonalds filiaal, verschillende winkels, parkeerplekken en een aparte terminal voor het openbaar vervoer rond de luchthaven komen.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport