De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Sleutel inleveren?

12
okt

Sommige parkeeraanbieders vragen van hun klanten om de sleutels van de auto in te leveren. Dit kan om verschillende redenen. Zo moet u bijvoorbeeld uw sleutels afgeven bij Valet Parking zodat de medewerker van de organisatie uw auto naar de parkeerlocatie kan rijden. Ook bij Central Parking, Eazzypark, Park & Fly Valet (bij Park en Fly geldt alleen bij de valet parking) moeten de sleutels ingeleverd worden. Veel mensen zijn hier nogal huiverig voor, en zijn bang dat er veel dingen mis zullen gaan. Dit is over het algemeen echter helemaal niet het geval.

Iets waar veel mensen bang voor zijn, is dat werknemers van de parkeeraanbieders met de auto gaan rijden. In het verleden zijn er enkele berichten naar buiten gekomen over kleine bedrijfjes die kilometers met de op hun terreinen geparkeerde auto’s zijn gaan rijden. Tegenwoordig is dit echter haast onmogelijk. Klanten kunnen gebruik maken van kilometer registratie. Hier kunt u duidelijk aangeven wat de kilometerstand is op het moment dat u de auto parkeert. Medewerkers zullen dus niet zomaar met uw auto gaan rijden. Heeft u gekozen voor valet parking? Dan zal de medewerker te auto naar de parkeerlocatie rijden, en deze hier vervolgens parkeren. De enige andere uitzondering is wanneer er een first in-first out systeem gehanteerd wordt. In dat geval moeten de geparkeerde auto’s regelmatig verplaatst worden. De medewerkers die hier mee te maken krijgen zijn volledig verzekerd tegen eventuele beschadigingen, en het zijn stuk voor stuk ervaren chauffeurs. Hierdoor blijft de kans op schade erg klein.

Een andere reden dat veel reizigers op zien tegen het idee om hun sleutels in te leveren, is het feit dat ze bang zijn dat de sleutels kwijt raken. Sleutels worden over het algemeen veilig opgeborgen in een kluis en beheerd middels een vast protocol. Hierdoor kan niet iedereen bij deze sleutels in de buurt komen en heeft niet iedereen toegang tot de kluis. De kans is dan ook erg klein dat sleutels kwijt raken. Wilt u toch geen sleutel inleveren kies dan voor Park en Fly (de niet valet opties). Hier brengt u uw auto zelfstandig naar de parkeerplek. Met een toegangscode gaat u door de poorten heen. Vervolgens loopt u naar de airport. De betaling en toegang gaat dus allemaal automatisch.

Wilt u bij Schiphol parkeren dan is Travel Parkingservice een optie om uw auto te stallen. Door hun lage tarieven, nette parkeerterrein en lage parkeertarieven in combinatie dat u bij hun de autosleutel in eigen beheer kan houden maakt hun de ideale parkeeraanbieder.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport