De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Met Ryanair naar Bologna

31
aug

De Ierse low-cost luchtvaartmaatschappij Ryanair breidt vanaf volgend jaar het aanbod op de zuidelijke luchthaven Eindhoven Airport verder uit. De bekende maatschappij vliegt namelijk vanaf dinsdag 28 maart 2017 vanaf Einhoven Airport naar een nieuwe bestemming. Deze nieuwe bestemming is de stad Bologna.

Vanaf maart 2017 gaat Ryanair maar liefst drie keer per week tussen Eindhoven en Bologna vliegen. Bologna is een Italiaanse stad, gelegen in het noorden van het land. Het is een populaire vakantiebestemmingen voor stedentrips. Bologna is geen compleet nieuwe bestemming voor Eindhoven Airport. Eerder werd er namelijk al naar de Italiaanse stad gevlogen met andere maatschappijen. Zo vliegt Transavia ook naar Bologna vanaf Eindhoven Airport.

Ryanair kondigde de nieuwe route naar Bologna aan als onderdeel van een groot uitbreidingsplan in Italie. Een tijdje geleden werd de beruchte vliegtax door de Italiaanse overheid teruggedraaid, en de markt lijkt weer meer kansen te bieden. Daarom worden er de komende tijd talloze nieuwe routes opgezet vanaf populaire Italiaanse steden als Rome en Milaan, maar dus ook de wat kleinere luchthavens als Bologna. Ter introductie van deze plannen gold er voor reizen in april en mei een tarief vanaf 24,99 euro.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport