De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Ryanair breidt komend winter haar aanbod uit

25
apr

In het komende winterseizoen gaat de luchtvaartmaatschappij Ryanair meer vanaf Eindhoven Airport vliegen. De bekende Ierse luchtvaartmaatschappij voegt dan namelijk drie geheel nieuwe bestemmingen aan het aanbod toe, en gaat naar andere steden vaker vliegen. De nieuwe bestemmingen zorgen er voor dat het totaal aantal bestemmingen van Ryanair vanaf Eindhoven Airport dan op maar liefst 30 komt te liggen.

Vanaf de winter vliegt Ryanair drie keer in de week naar Sofia. De Bulgaarse hoofdstad is een nieuwe bestemming voor Ryanair, maar niet voor de luchthaven. Eerder konden reizigers namelijk al vanaf Eindhoven Airport naar Sofia vliegen met de maatschappij WizzAir. Andere nieuwe bestemmingen van Ryanair zijn de Spaanse steden Murcia en Palma. Deze bestemmingen kunnen echter al vanaf de zomer bezocht worden vanaf Eindhoven Airport. Ryanair gaat twee keer in de week naar deze bestemmingen vliegen.

Ook maakt Ryanair bekend dat er op de populaire bestemmingen Alicante, Karkow, Malaga en Tenerife vanaf november vaker gevlogen gaat worden. Naar Malaga en Alicante vertrekken er dan iedere dag vluchten. Veder gaat Krakow van 3 vluchten per week naar 5 vluchten per week. Tenerife kan in plaats van één keer nu twee keer in de week vanaf Eindhoven Airport bezocht worden.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport