De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Plannen voor uitbreiding Eindhoven Airport

23
jun

Eindhoven is op dit moment al de op één na grootste luchthaven van Nederland. Deze positie bevindt zich vlak achter Schiphol. De luchthaven heeft echter toch plannen om nog verder te gaan groeien. Eindhoven Airport heeft voor de toekomst namelijk grote uitbreidingsplannen die zich op verschillende manieren moeten gaan uiten.

Eindhoven Airport wordt in de toekomst uitgebreid met een grotere aankomst- en vertrekhal. Deze grotere hal krijgt de naam Airport Boulevard en krijgt uiteindelijk meer winkels en horeca. Daarnaast wordt er gesproken over een busterminal en een parkeergarage om de bereikbaarheid met het openbaar vervoer te verbeteren en reizigers meer parkeermogelijkheden te bieden. Het nieuwe gebouw biedt na de uitbreiding ruimte voor maar liefst 800 parkeerplaatsen, een groot aantal winkels en een nieuw fastfood restaurant. Op dit moment is het plan nog niet definitief goedgekeurd, maar het ziet er naar uit dat dit wel gaat gebeuren. Als de uitbreiding door gaat zal het gebouw 5 verdiepingen hoog worden.

Het plan voor een uitbreiding van Eindhoven Airport is ontstaan vanuit de verwachtingen van de voorziene groei van het luchtvaartverkeer tot 2020. Het aantal mensen dat gebruik maakt van de luchthaven stijgt jaarlijks namelijk enorm. Ook is Eindhoven Airport de laatste jaren al eerder uitgebreid met een nieuwe terminal en een hotel. Hieronder vindt u nog een video preview van de plannen voor het buitengebied van Eindhoven Airport.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport