De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Valet parking

Valet parking

Valet parking is een hele makkelijke en aangename vorm van parkeren, die u veel tijd gaat schelen. Kiest u namelijk voor Valet service, dan hoeft u niet zelf de auto te parkeren. U rijdt naar het vliegveld. Vervolgens ontmoet u op een aangewezen plek, dichtbij de terminals, een medewerker van de door u gekozen aanbieder. Tot slot parkeert, na een aantal formaliteiten, de chauffeur de auto voor u in de parking. Dit, terwijl u op uw gemak naar de terminal loopt. Heeft u behoefte aan een stukje extra comfort, dan is Valet parking iets voor u.

Park and walk

Park and Walk

Kiest u voor Park and Walk, dan bent u, evenals bij Valet parking, niet veel tijd kwijt met het parkeren van de auto. Parkeerplaatsen die onder deze categorie vallen, bevinden zich namelijk op een korte loopafstand van de terminal. U kunt dus zelf binnen enkele minuten naar de vertrekhal lopen, wat een shuttle bus en de wachttijden hiervoor overbodig maakt. Al met al kunt u zo gemakkelijk inschatten hoeveel tijd u nodig denkt te hebben om de auto te parkeren op Bremen Airport.

Shuttle bus parkeren

Shuttle parking

Shuttle bus parkeren is een van de meest goedkope manieren om lang te parkeren. De parkeerplaatsen die bij deze parkeervorm horen liggen namelijk vaak wat verder van het vliegveld af. Dat wil zeggen: niet op loopafstand. Kiest u voor shuttle parking, dan rijdt u naar het parkeerterrein dat u heeft gekozen en parkeert hier uw auto. Vervolgens staat er dan een shuttle bus voor u klaar om u kosteloos naar het vliegveld te brengen. Zo hoeft u dus niet met uw koffers te slepen. Houdt er wel rekening mee dat het aantal personen dat met de bus mee kan niet altijd onbeperkt is. Onze volgende aanbieders van Bremen Airport bieden u shuttle bus parking aan: Airparks Bremen en Park and Fly Bremen.

Park, Sleep & Fly

Park sleep fly

Bent u op zoek naar wat extra luxe en vooral ontspanning voor u aan uw vliegreis begint? Dan is Park, Sleep & Fly een uitstekende optie voor u. Bij deze parkeervorm slaapt u namelijk de nacht voorafgaand aan uw vlucht in een hotel in de buurt van het vliegveld. Uw auto kunt u op de parkeerplaats van het hotel laten staan gedurende uw reis. Op deze manier bent u al dichtbij het vliegveld op de dag van vertrek, wat een hoop stress kan besparen. Park, Sleep & Fly is natuurlijk ook zeer geschikt wanneer uw vlucht heel vroeg in de ochtend vertrekt!

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport