PARKERENBREMEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeertips

Klokje icoon

Wacht niet te lang met boeken

Zorg dat u niet te lang wacht met reserveren. Zodra u uw vluchtgegevens hebt kunt u al een parkeerplaats boeken. Zo heeft u alles in één keer afgehandeld. Er zijn meer reizigers op zoek naar een parkeerplaats bij vliegveld Bremen en uiteraard zijn de beste parkeerplekken ook het snelst weg. Als u op tijd begint met kijken is de kans groter dat u een parkeerplaats vindt die bij uw wensen past. Naast dat het handig is, is het bij sommige boekers verplicht om een bepaalde tijd voor de vertrekdatum te reserveren. Wij adviseren u daarom op z'n minst drie weken voor uw vlucht een geschikte parkeerplaats te gaan zoeken en reserveren. Zo weet u zeker dat u goed zit.

Vergrootglas icoon

Verzamel genoeg informatie

Het is belangrijk om goed te onderzoeken wat elke parkeerplaats u te bieden heeft. Onze site maakt het u wat dit betreft erg makkelijk door een duidelijk overzicht van de aanbieders te maken. We geven aan wat de voor- en nadelen zijn, welke parkeervorm het is en of de aanbieder extra services biedt. De mening van anderen, te vinden in de reviews, is ook altijd handig om te lezen. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken en een parkeerplaats vinden die bij uw wensen past.

Agenda icoon

Weet waar de parkeerplaats zich bevindt

Parkeren rondom een luchthaven kan hectisch en ingewikkeld zijn. Er zijn veel verschillende aanbieders en veel verschillende parkeerlocaties. Om stress op dit moment te voorkomen is het handig om van tevoren goed te informeren naar waar de parkeerplaats zich bevindt. Houdt zowel op de heen als op de terugweg de gegevens van de aanbieder, het adres en het nummer bij de hand. Deze gegevens kunt u allemaal vinden in de reserveringsbevestiging. Het is verstandig deze te printen, zo heeft u hem altijd snel bij de hand. Een laatste tip is om een foto te maken van waar u uw auto precies geparkeerd heeft, zo hoeft u later niet te zoeken.

Pijl icoon

Noteer de kilometerstand

Mogelijk heeft u weleens vervelende verhalen gehoord over parkeeraanbieders die tijdens uw reis in de auto gaan rijden. Aangezien ParkCare alleen werkt met betrouwbare en erkende aanbieders kunt u er bij ons vanuit gaan dat dit niet gebeurt. Meestal zullen de medewerkers van de parking bij aankomst ook uw kilometerstand noteren om later aan te kunnen duiden dat er niet in gereden is. U kunt altijd zelf ook de kilometerstand noteren, en eventueel foto's maken van uw auto voor afgifte. Zo weet u zeker dat u in het zeldzame geval van schade kunt aantonen wat er mis is.

Snelheidsmeter icoon

Laat waardevolle spullen buiten het zicht

Ondanks het feit dat bijna alle parkeerplaatsen beschikken over bewaking en veiligheidsmaatregelen, is inbraak natuurlijk nooit volledig uit te sluiten. Daarom is het verstandig om de kans op een inbraak zo veel mogelijk te beperken. Haal voor afgifte van uw auto alle waardevolle spullen uit de auto, zo weten inbrekers dat er niks te halen valt. Mocht er toch nog iets waardevols in de auto liggen, plaats dit dan buiten zicht.

Benzine icoon

Wees voorbereid op de dag van vertrek

De dag van vertrek kan soms stress met zich meebrengen. Soms moet er opeens op het laatste moment nog een boel gebeuren. Om zo veel mogelijk moeilijkheden te voorkomen is het verstandig om u goed voor te bereiden op deze dag. Zorg dat uw spullen gepakt zijn en plan een ruime vertrektijd in. Houd bij het plannen van uw vertrek rekening met mogelijke files, trek een halfuur uit voor het parkeren en let er op dat u een paar uur voor vertrek van uw vlucht op het vliegveld moet zijn. Op deze manier kunt u rustig en goed voorbereid aan uw reis beginnen.

Spaarpot icoon

Wees voorbereid op de terugweg

Het is waarschijnlijk het laatste waar u nu aan denkt, maar wees ook voorbereid op uw terugreis. Zorg ervoor dat de tank vol zit en neem eventueel startkabels mee om eventuele opstartproblemen te voorkomen. Sommige parkeeraanbieders bieden starthulp, kleine reparaties of een wasservice aan. Check dit van te voren op onze site. Onthoud goed waar uw auto geparkeerd staat zodat u bij terugkomst niet hoeft te zoeken. Als u de sleutel niet af geeft aan de aanbieder maar zelf moet houden, bewaar hem dan op een vaste plek zodat u hem niet kwijt raakt. Het is ook verstandig om een reserve sleutel mee te nemen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe