De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Openbaar vervoer Eindhoven Airport

10
aug

Al de op één na grootste luchthaven van Nederland ontvangt Eindhoven Airport jaarlijks een ruim aantal reizigers. Gelukkig is Eindhoven Airport goed per auto bereikbaar. Er zijn ook andere manier van vervoer. Zo kunt u bijvoorbeeld met de bus, met de trein, of via ride-sharing naar de luchthaven reizen.

Met de trein naar Eindhoven Airport

De meeste mensen die met het openbaar vervoer naar Eindhoven Airport reizen maken gebruik van de trein. Eindhoven Airport heeft geen eigen station, maar reizigers kunnen vanaf Eindhoven Centraal overstappen op een bus. Eindhoven Centraal is makkelijk te bereiken vanuit iedere provincie. Wordt een treinkaartje voor u aardig prijzig? Hou dan goed in de gaten of er in de periode waarin u reist misschien geen kortingsacties gaande zijn. Onder andere de Kruidvat en de Blokker houden regelmatig acties die het mogelijk maken om supervoordelige dagkaarten voor de trein te kopen. Daarnaast is het wanneer u met de trein reist slim om eventuele storingen en vertragingen te controleren en hier rekening mee te houden. Hier kunt u de meest recente storingen vinden.

Met de bus naar Eindhoven Airport

Wanneer u er voor kiest om met de bus naar de luchthaven te reizen, kunt u in verschillende delen van het land opstappen. Vanuit de grote steden Amsterdam, Utrecht en ‘s Hertogenbosch kunt u met Airexpressbus rechtstreeks naar Eindhoven Airport reizen. Deze bus rijdt meerdere keren per dag, waardoor u het tijdstip kunt kiezen dat het beste op uw vlucht aansluit. Omdat de bus bij te weinig reserveringen geannuleerd wordt, is het belangrijk om van tevoren uw plek in de bus te reserveren.

Ride-Sharing

Tenslotte kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van Ride-Sharing. Dit houdt in dat u met anderen een rit naar de luchthaven deelt. Op websites worden tegen vergoeding ritjes aangeboden.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport