De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Hogere passagiersaantallen voor Eindhoven Airport in 2016

24
dec

De zuidelijke luchthaven Eindhoven Airport heeft in het afgelopen jaar flink aan passagiersaantallen en populariteit gewonnen. In 2016 maakten namelijk beduidend meer passagiers gebruik van de luchthaven dan in het jaar daarvoor. In 2016 maakten ongeveer 4,7 miljoen reizigers gebruik van Eindhoven Airport. Dit staat gelijk aan een groei van maar liefst 9 procent ten opzichte van een jaar eerder.

De groei van het aantal passagiers is voor een groot deel te wijden aan het extra aantal vliegbewegingen op de luchthaven. (meer…)

Nieuwe bestemmingen voor Eindhoven Airport

18
dec

De zuidelijke Nederlandse luchthaven Eindhoven Airport krijgt er binnenkort weer een nieuwe bestemming bij. De bekende Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air vliegt vanaf volgende zomer namelijk twee keer per week naar de bruisende stad Varna aan de kust van Zwarte Zee in zonnig Bulgarije.

De Bulgaarse stad is de 21e bestemming waarop Wizz Air vliegt vanuit Eindhoven Airport en de tweede bestemming die Wizz Air in Bulgarije aanvliegt. Deze low-fare maatschappij richt voornamelijk op vluchten in Centraal Europa. De route van Eindhoven naar de Bulgaarse Goudkust wordt twee keer per week gevlogen door een Airbus A320 met 180 zitplaatsen. (meer…)

Ryanair volgend jaar vanaf Eindhoven naar Napels

30
nov

De zuidelijke luchthaven Eindhoven Airport krijgt er binnenkort weer een nieuwe verbinding bij. Volgend jaar gaat de grootste lagekostenluchtvaartmaatschappij voor continentale vluchten in Europa, namelijk Ryanair, naar de populaire havenstad Napels in Italië vliegen. Vanaf vrijdag 7 april 2017 vliegt de bekende budgetcarrier twee keer per week met een Boeing 737-800 op deze route.

Voor Eindhoven Airport betekent de nieuwe verbinding tussen Eindhoven en Napels een verdere versteviging van het netwerk met Italië. Napels is geen compleet nieuwe bestemming voor Eindhoven Airport. Transavia vloog namelijk tot 2014 ook al naar de Zuid-Italiaanse stad vanaf Eindhoven. (meer…)

Beter landingssysteem voor Eindhoven Airport voorlopig te duur

16
nov

Nederland heeft de laatste tijd veel mist gezien. Dit kan negatieve effecten hebben op de luchthavens, zoals Eindhoven Airport nu heeft ondervonden. Voor de tweede keer binnen een week werd onlangs het vliegverkeer boven Nederland getroffen door dichte mist, waardoor veel vluchten vertraging opliepen.

Veel reizigers hebben door de dichte mist uren vertraging op hun vluchten opgelopen. Diverse vluchten weken uit naar alternatieve landingsplekken omdat Eindhoven Airport niet goed op de mist berust was. Daarom werd gebruik gemaakt van onder andere Airport Weeze, Groningen Airport Eelde, en Maastricht Aachen Airport. (meer…)

De 250e beoordeling is geschreven over Parkerenbremen-airport.nl

10
nov

Sinds dit jaar kunnen mensen  die wel eens een parkeerplek gereserveerd hebben bij Parkerenbremen-airport.nl hun ervaringen met de website achterlaten op The FeedBack Company. Op deze site kunnen klanten met elkaar delen wat zij als positief of negatief ervaren bij het gebruik van Parkerenbremen-airport.nl. Inmiddels zijn we enkele maanden verder, en heeft de website al meer dan 250 beoordelingen ontvangen!

Vanaf het begin van dit jaar kunnen mensen bij Parkerenbremen-airport.nl rechtstreeks hun parkeerplek bij de zuidelijke luchthaven boeken. Inmiddels hebben al duizenden mensen gebruik gemaakt van de website. (meer…)

Transavia vanaf april 2017 vluchten naar Stockholm

15
okt

Er staat voor luchtvaartmaatschappij Transavia opnieuw een flinke uitbreiding in het programma. Volgend jaar zal het namelijk mogelijk zijn om met Transavia vanaf Eindhoven naar Stockholm te vliegen. Deze uitbreiding betekent voor Eindhoven een verbreding van het netwerk, met name die van en naar de Scandinavische landen.

De Zweedse hoofdstad wordt vanaf April 2017 een nieuwe bestemming voor luchtvaartmaatschappij Transavia. De route zal in het begin vier keer per week worden gevlogen. De vluchten zullen op maandag, woensdag, vrijdag en zondag plaatsvinden. De route zal door Transavia met een nieuw toestel gevlogen worden, namelijk de Boeing 737-800. Het toestel kan met 189 stoelen plaats bieden aan meer dan 100 personen. (meer…)

Corendon schrapt vluchten vanaf Eindhoven

27
sep

De bekende luchtvaartmaatschappij Corendon Airlines vliegt hey komende winterseizoen niet van Eindhoven Airport naar de luchthaven van Antalya. De laatste vlucht tussen Eindhoven en Antalya zal plaatsvinden op woensdag 5 november. Het wegvallen van de verbinding tussen Eindhoven en Antalya betekent dat Corendon Airlines deze winter volledig ontbreekt bij het aanbod van de zuidelijke luchthaven. Eerder werd vanaf 2 september namelijk ook al de verbinding tussen Eindhoven Airport en de luchthaven van Bodrum geschrapt. (meer…)

Eindhoven Airport beleeft recordzomer

13
sep

Eindhoven Airport heeft een echte recordzomer doorgemaakt. De zuidelijke luchthaven en de tweede luchthaven van Nederland heeft namelijk meer passagiers mogen verwerken dan ooit tevoren.

In de maanden juli en augustus hebben ruim 1 miljoen passagiers gebruik gemaakt van Eindhoven Airport. Dit aantal is een nieuw record voor de Brabantse luchthaven. In juli en augustus van vorig jaar mocht Eindhoven Airport een lager aantal passagiers verwelkomen. Het aantal reizigers lag toen namelijk op 896.000. (meer…)

Minder, maar ook meer vluchten vanaf Eindhoven Airport

5
sep

Wizz Air gaat binnenkort vaker vliegen van Eindhoven Airport naar de Servische hoofdstad Belgrado, en de grote stad Tuzla in het noordoosten van Bosnië en Herzegovina. De Hongaarse low-fare luchtvaartmaatschappij vanaf mei 2017 vier in plaats van drie keer per week naar Belgrado, en naar Tuzla voert Wizz Air vanaf maart 2017 het aantal wekelijkse vluchten op van twee naar drie vluchten.

Wizz Air vliegt al sinds 2011 van Eindhoven naar Belgrado. Tuzla werd later in 2014 aan het aanbod van Wizz Air op de zuidelijke luchthaven toegevoegd. De extra vluchten vanaf Eindhoven Airport worden mogelijk gemaakt door de recente uitbreiding van het aantal vliegtuigen op de basissen van Wizz Air in Belgrado en Tuzla. Deze luchthavens krijgen er binnenkort namelijk een tweede Airbus A320 bij. (meer…)

Met Ryanair naar Bologna

31
aug

De Ierse low-cost luchtvaartmaatschappij Ryanair breidt vanaf volgend jaar het aanbod op de zuidelijke luchthaven Eindhoven Airport verder uit. De bekende maatschappij vliegt namelijk vanaf dinsdag 28 maart 2017 vanaf Einhoven Airport naar een nieuwe bestemming. Deze nieuwe bestemming is de stad Bologna.

Vanaf maart 2017 gaat Ryanair maar liefst drie keer per week tussen Eindhoven en Bologna vliegen. Bologna is een Italiaanse stad, gelegen in het noorden van het land. Het is een populaire vakantiebestemmingen voor stedentrips. Bologna is geen compleet nieuwe bestemming voor Eindhoven Airport. Eerder werd er namelijk al naar de Italiaanse stad gevlogen met andere maatschappijen. Zo vliegt Transavia ook naar Bologna vanaf Eindhoven Airport. (meer…)

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport