De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Nieuwe vluchten naar de Nederlandse Antillen voor Aindhoven Airport

17
mrt

Rond de herfst is het mogelijk om vanaf Eindhoven Airport rechtstreeks de oceaan over te steken. Het is voor het eerst dat deze mogelijkheid aangeboden wordt. Later dit jaar vliegt luchtvaartmaatschappij Arke vanaf zondag 1 november twee keer per week, iedere woensdag en zondag, rechtstreeks met een Boeing Dreamliner naar de populaire en zonnige vakantiebestemmingen Aruba en Curaçao. Dit nieuws werd vorige maand bekend gemaakt door Eindhoven Airport en Arke.

Dreamliner vliegt mee naar de Antillen

Naast het feit dat de nieuwe vluchten gerealiseerd gaan worden, is ook de eerste keer dat de nieuwe Dreamliner vanaf een regionale luchthaven in Nederland gaat vliegen. Vorig jaar was Arke de eerste Nederlandse luchtvaartmaatschappij die gebruik maakte van Dreamliner. De Dreamliners staan er om bekend dat de vliegtuigen zuiniger en stiller zijn dan veel andere type vliegtuigen. Ook zijn de vliegtuigen voorzien van turbulentiesensoren, waardoor de turbulentie geregulariseerd wordt. Hierdoor zullen reizigers er beduidend minder van vernemen tijdens het vliegen.

Duitse en Belgische reizigers profiteren mee

Voorheen beperkten regionale luchthavens zich voornamelijk tot vluchten binnen Europa. Arke en Eindhoven Airport zijn van mening dat er mogelijkheden tot uitbreiding liggen en dat steeds meer vakantiegangers vanuit hun eigen regio naar hun vakantiebestemming willen kunnen vliegen. Daarom wordt er slim op die vraag ingespeeld met nieuwe vluchten naar Aruba en Curaçao. Arke hoopt ook op Belgische en Duitse vakantiegangers, voor wie het in hun thuisland momenteel slechts mogelijk is om vanuit Düsseldorf naar de Antillen te vliegen.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport