De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Nieuwe route voor Wizz Air

4
jul

Goed nieuws voor reizigers die graag vanaf Eindhoven Airport naar bestemmingen in Servië reizen. De bekende Hongaarse low-fare luchtvaartmaatschappij Wizz Air opent hier namelijk een nieuwe route naar Servië.

Wizz Air gaat met ingang van 1 augustus van Eindhoven Airport naar het Servische Niš vliegen. Nis vormt hiermee de tweede stad in Servië die de Hongaarse prijsvechter bedient vanaf Eindhoven, na Belgrado. De nieuwe route naar Nis wordt vanaf 1 augustus twee keer in de week uitgevoerd, namelijk op maandag en op vrijdag. De route wordt gevlogen met een A320 met 180 stoelen.

Nis is voor de Brabantse luchthaven niet de eerste nieuwe bestemming van Wizz voor dit jaar. Eerder werden al het Poolse Lublin, de Roemeense stad Timisoara en Kaunas in Litouwen al een het schema toegevoegd. Nis is dus de vierde route die aan het aanbod wordt toegevoegd. In totaal is het de twintigste bestemming die de Hongaarse luchtvaartmaatschappij aanbiedt vanaf Eindhoven Airport. Andere bestemmingen van Wizz Air vanaf Eindhoven zijn onder andere: Riga (Letland), Vilnius (Litouwen), Gdansk en Warschau in Polen, het Hongaarse Budapest, Skopje (Macedonië) en de Bulgaarse hoofdstad Sofia.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport