De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Nieuwe busterminal voor Eindhoven Airport

21
dec

Eindhoven Airport is al een tijdje bezig met plannen om uit te breiden en de luchthaven te verbeteren. Binnenkort begint de tweede luchthaven van Nederland met werkzaamheden aan de busterminal. De huidige busterminal zal namelijk gaan verdwijnen en vervolgens ruimte maken voor een nieuwe busterminal. Verwacht wordt dat de werkzaamheden tot en met halverwege 2017 gaan duren.

De luchthaven krijgt ruim 1,1 miljoen euro subsidie van de provincie Noord-Brabant. Dit geld wordt de komende tijd gebruikt om de nieuwe terminal te kunnen bouwen. Het nieuwe gebouw met een zogeheten multifunctionele OV-terminal wordt gebouwd op het huidige kort-parkeerterrein voor de luchthaven. Het nieuwe gebouw gaat ook ruimte bieden voor kortparkeerders. De busterminal moet de luchthaven beter bereikbaar maken met het openbaar vervoer en reizigers uiteindelijk meer ruimte en comfort bieden wanneer zij met het openbaar vervoer van- en naar Eindhoven Airport reizen.

Zodra de nieuwe busterminal in gebruik is openen hier ook verschillende horeca gelegenheden openen. Volgend jaar begint de luchthaven dan ook met de bouw van een McDonalds met een bijhorende McDrive. Deze werkzaamheden gaan waarschijnlijk vanaf juni van start. Naar verwacting gaat de nieuwe McDonalds open in de loop van 2017.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport