De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Nieuwe bestemmingen voor Eindhoven Airport

18
dec

De zuidelijke Nederlandse luchthaven Eindhoven Airport krijgt er binnenkort weer een nieuwe bestemming bij. De bekende Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air vliegt vanaf volgende zomer namelijk twee keer per week naar de bruisende stad Varna aan de kust van Zwarte Zee in zonnig Bulgarije.

De Bulgaarse stad is de 21e bestemming waarop Wizz Air vliegt vanuit Eindhoven Airport en de tweede bestemming die Wizz Air in Bulgarije aanvliegt. Deze low-fare maatschappij richt voornamelijk op vluchten in Centraal Europa. De route van Eindhoven naar de Bulgaarse Goudkust wordt twee keer per week gevlogen door een Airbus A320 met 180 zitplaatsen.

Deze nieuwe vluchten vertrekken op donderdag en zondag. Op zondag 23 juli 2016 wordt de eerste vlucht van Eindhoven naar Varna uitgevoerd. De tickets voor deze verbinding kunnen binnenkort geboekt worden.

Varna is de derde stad en de belangrijkste havenstad van Bulgarije. De stad staat bij toeristen voornamelijk goed bekend om de prachtige Zwarte Zee stranden, die vaak ook wel de Goudkust genoemd worden. Daarnaast beschikt de stad over een rijke historie en verscheidene interessante bezienswaardigheden, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel zonvakanties als stedentrips.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport