De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Nieuwe bestemming voor JetairFly van Eindhoven

14
jul

De Belgische luchtvaartmaatschappij JetairFly krijgt er binnenkort een nieuwe reisbestemming vanaf de zuidelijke luchthaven Eindhoven Airport bij. De bekende luchtvaartmaatschappij gaat vanaf 1 november namelijk starten met vluchten van Eindhoven Airport naar de Marokkaanse plaats Oujda. Maatschappij JetairFly maakt onderdeel uit van TUI Travel PLC en is een zusteronderneming van TUI Airlines Netherlands.

JetairFly gaat vanaf november twee keer per week naar het Marrokkaanse Oudja vliegen. Oujda is een belangrijke Marokkaanse handelsstad in het noordoosten van het land, en daarnaast ook de op zeven na grootste stad van Marrokko. De stad ligt dichtbij de Algerijnse grens en de Middellandse Zeekust. Oudja is de tweede bestemming van JetAirFly bij Eindhoven Airport. Eerder vloog de luchtvaartmaatschappij ook al twee keer per week van Eindhoven Airport naar de stad Nador, een bestemming die net als Oudja ook in Marokko ligt.

De route van Eindhoven Airport naar de luchthaven in Oujda zal doordeweeks op dinsdag en ’s weekends op zaterdag worden gevlogen. De vlucht vindt iedere keer plaats in een uiterst moderne Boeing 737-700, die tijdens haar vluchten de ruimte biedt voor maar liefst 148 zitplaatsen.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport