De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Nieuwe bestemming in Polen voor Eindhoven Airport

29
dec

Eindhoven Airport krijgt er volgend jaar een nieuwe populaire Europese bestemming bij. Vanaf maart kunnen reizigers vanaf Eindhoven Airport met een Airbus A320 met 180 zitplaatsen naar Lublin Airport vliegen. Dit is de luchthaven van de stad Lublin in het zuiden van Polen. De eerste vlucht van Eindhoven naar Lublin vindt plaats op vrijdag 25 maart.

Luchtvaartmaatschappij Wizz Air gaat vanaf volgend jaar maart twee keer peer week, op maandag en vrijdag, naar de Poolse stad vliegen. Lublin is hiermee de zeventiende bestemming vanaf Eindhoven voor de Hongaarde low budget luchtvaartmaatschappij. Het is daarnaast de zesde bestemming in Polen. Op dit moment vliegt de organisatie ook naar Gdansk, Katowice, Wroclaw, Poznan, en Warschau. Andere bestemmingen van Wizz Air in Centraal- en Oost-Europa vanaf Eindhoven Airport zijn Belgrado, Boedapest, Boekarest, Brno, Cluj-Napoca, Debrecen, Riga, Skopje, Sofia, Tuzla, Vilnius en Wroclaw.

Lublin heeft een inwonersaantal van 350.000 en staat voornamelijk bekend als een studentenstad. Daarnaast is het een populaire bestemming onder liefhebbers van kunst en cultuur. De stad heeft meerdere universiteiten. Het historische centrum van de stad heeft een rijke geschiedenis en beschikt over prachtige kathedralen, oude bouwwerken en interessante monumenten. Lublin is niet voor niets tot een van de tien beste bestemmingen in Polen uitgroepen door Tripadvisor.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport