De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Nieuwe bagagehal voor Eindhoven Airport

3
feb

De verbouwing die binnenkort van start gaat bij Eindhoven Airport wordt nog verder uitgebreid. De luchthaven gaf eerder al aan dat de start- en landingsbaan gerenoveerd en van een nieuwe laag asfalt voorzien, en dat de luchthaven een nieuwe busterminal krijgt. Op parkeerplaats P1 komt een grote parkeergarage, een ov-knooppunt en een drive-in restaurant. Inmiddels is ook bekend dat Eindhoven Airport een nieuwe bagagehal krijgt.

Doordat de tweede luchthaven van Nederland steeds verder groeit en ook nu weer plannen heeft om uit te breiden, wordt de huidige bagagehal veel te klein. Daarom wordt er dit jaar een nieuwe bagagehal gebouwd. De nieuwe en grotere bagagehal van Eindhoven Airport komt aan de rechterzijde van de passagiersterminal op de begane grond. Bij de uitbreiding, die in totaal 5000 vierkante meter in beslag neemt, wordt de huidige bagagehal bij de terminal getrokken. Op de eerste verdieping van het gebouw komen verschillende kantoorruimtes. De nieuwe duurzame bagagehal wordt voorzien van automatische led-verlichting, isolerend glas en zonnepanelen.

De bouw van de nieuwe bagagehal gaat dit kwartaal nog van stad en wordt naar verwachting in 2017 in gebruik genomen. Tijdens de eerder bekend gemaakt verbouwingen wordt de luchthaven in de periode van zondag 29 mei tot en met woensdag 15 juni twee weken gesloten.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Bremen Airport