De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Minder, maar ook meer vluchten vanaf Eindhoven Airport

5
sep

Wizz Air gaat binnenkort vaker vliegen van Eindhoven Airport naar de Servische hoofdstad Belgrado, en de grote stad Tuzla in het noordoosten van Bosnië en Herzegovina. De Hongaarse low-fare luchtvaartmaatschappij vanaf mei 2017 vier in plaats van drie keer per week naar Belgrado, en naar Tuzla voert Wizz Air vanaf maart 2017 het aantal wekelijkse vluchten op van twee naar drie vluchten.

Wizz Air vliegt al sinds 2011 van Eindhoven naar Belgrado. Tuzla werd later in 2014 aan het aanbod van Wizz Air op de zuidelijke luchthaven toegevoegd. De extra vluchten vanaf Eindhoven Airport worden mogelijk gemaakt door de recente uitbreiding van het aantal vliegtuigen op de basissen van Wizz Air in Belgrado en Tuzla. Deze luchthavens krijgen er binnenkort namelijk een tweede Airbus A320 bij.

Naast het feit dat Eindhoven Airport er dus een aantal nieuwe verbindingen bij krijgt, worden er ook een aantal juist geannuleerd. De bekende maatschappij Corendon cancelt het komende winterseizoen namelijk de wintervluchten van Eindhoven naar Alanya. De maatschappij vliegt dan niet vanaf Eindhoven Airport naar Turkije. Ook de verbinding met Bodrum wordt geannuleerd. De vraag naar vluchten van Eindhoven naar deze bestemmingen blijkt namelijk te laag te zijn.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport