De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Met Wizz Air naar Timisoara

29
mrt

De Hongaarse low-fare luchtvaartmaatschappij Wizz Air heeft afgelopen vrijdag een nieuwe route voor Eindhoven Airport aangekondigd.  Daarnaast hebben zij in diezelfde week een niewue route naar Timisoara geöpend. Wizz Air laat vanaf september een nieuwe route van start gaan tussen de Nederlandse luchthaven Eindhoven Airport en Kaunas International, de luchthaven van de stad Kaunas in Litouwen. Kaunas is de tweede stad en de voormalige hoofstad van Litouwen.

De route van Eindhoven naar Kaunas wordt vanaf september twee keer per week gevlogen. Reizigers kunnen dan op donderdag en zondag met een super moderne en stille Airbus A320 met maar liefst 180 zitplaatsen naar Kaunus vliegen. De eerste vlucht van deze nieuwe route vindt plaats op donderdag 22 september.

De nieuwe route naar Kaunus is de tweede bestemming in Litouwen die Wizzair vanaf Eindhoven Airport aan gaat bieden. Eerder werkten zij al met routes tussen Eindhoven en Vilnius. Kaunas is in totaal nu de negentiende bestemming die Wizz Air vanaf Eindhoven Airport aanbiedt. Het is daarnaast de derde nieuwe bestemming die Wizz Air dit jaar gaat vliegen, naast de steden Lublin in Polen en Timisoara in Roemenië. Wizz Air vliegt vanaf Eindhoven Airport naar de Centraal- en Oost-Europese landen Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Hongarije, Servië, Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Roemenië en Bulgarije.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport