De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Met Ryanair van Eindhoven naar Sofia

6
apr

Ryanair, de bekende low-cost luchtvaartmaatschappij voor continentale vluchten in Europa opent later dit jaar een nieuwe basis in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. De carrier opent vanaf eind oktober 21 nieuwe routes naar de luchthaven in Sofia. Tot deze routes behoort ook één route vanaf het Nederlandse Eindhoven Airport. Het is de eerste nieuwe bestemming vanaf Eindhoven die Ryanair aankondigt voor dit najaar.

Sofia vormt met deze nieuwe routes de 83ste basis van de Ierse maatschappij. De prijsvechter maakt binnenkort het complete schema voor de winter van 2016 vanaf Eindhoven Airport bekend. De basis wordt 30 oktober geopend en vanaf 1 november kan er met de nieuwe routes gevlogen worden. De vluchten vertrekken vanaf dan drie keer per week. Sofia was eerder al sinds 2009 vier keer in de week vanaf Eindhoven te bereiken met de Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air. Ongeveer de helft van de reizigers naar Sofia betreft zakenreizigers.

Op dit moment is Eindhoven Airport nog bezig met de uitbreiding van de bagagehal. Naar verwachting gaa de nieuwe bagagehal in het voorjaar van 2017 open. Het complex krijgt een oppervlakte van in totaal bijna 5000 vierkante meter. Door de nieuwe bagagehal wordt de capaciteit van het systeem verdubbeld. Ook gaat de luchthaven deze zomer van start met bouw van een nieuwe busterminal.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport