De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Luchtverkeersleiders staking

19
mrt

Veel reizigers op Eindhoven Airport hebben afgelopen weekend last gehad van vertragingen of annuleringen. Het vliegverkeer heeft namelijk last van de staking door de Franse verkeersleiding. Zondag zijn er maar liefst vier vluchten geannuleerd. Zestien vluchten hebben daarnaast vertraging opgelopen.

De vakbond van de Franse luchtverkeersleiders protesteert momenteel tegen het groeiende probleem van het versnelde banenverlies. Dit doen zij door geen aanwervingen te doen voor vrijgekomen plaatsen. Niet alle luchtvaartmaatschappijen en luchthavens in Frankrijk zijn in staking, maar een zeer groot deel is dit wel. Dit zorgt niet alleen nationaal maar ook internationaal voor moeizaamheden. Vele vluchten hebben dankzij de stakingen te maken met vertragingen, of vallen zelfs uit.

De staking van een deel van de Franse verkeersleiders begon afgelopen zondagochtend en zou in totaal ongeveer 48 uur gaan duren. Ook maandag zullen de gevolgen van de staking hierdoor dus weer goed merkbaar zijn. Dan gaat de staking namelijk gewoon weer verder. Voor reizigers die maandag een vlucht vanaf Eindhoven Airport op de planning hebben staan is het dus slim om hier rekening mee te houden. Op maandag gaan voor zover het op dit moment bekend is in ieder geval tien vluchten niet door.

Omdat veel mensen last hebben van de staking is luchtvaartmaatschappij Ryanair een online petitie begonnen. Zij proberen hiermee Europese Commissie op te laten treden tegen de huidige werkonderbrekingen Frankrijk.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport