De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Groei Eindhoven zet door

27
okt

Sinds het begin van dit jaar hebben ongeveer 3,4 miljoen mensen gereisd vanaf Eindhoven Airport. In vergelijking met de passagiersaantallen van de eerste drie maanden van vorig jaar zijn dit er 323.402 meer dan toen.
Het aantal vliegbewegingen is gegroeid met 5%. Een vliegbeweging is een start of een landing van een vliegtuig. Het aantal starts en landingen van dit jaar komt tot nu toe uit op ongeveer 306000. Vorig jaar waren dit er minder. Toen lag het aantal starts en landingen 6% lager. De totale passagierstoename van de luchthaven bedraagt 11%. De luchthaven verwacht dat de passagiersaantallen dit jaar nog verder zullen stijgen naar maar liefst 4,3 reizigers. Deze hoeveelheid zou 10% meer zijn dan de totale passagiersaantallen van vorig jaar.

Eindhoven Airport verwerkt dit jaar beduidend meer vluchten dan vorig jaar. Ook krijgen ze steeds meer passagiers te verwerken en zitten de vluchten gemiddeld voller dan voorheen. Hierdoor nemen ze een steeds grotere positie in en komt de luchthaven qua grote steeds dichter in de buurt van Schiphol, de grootste luchthaven van Nederland. Eindhoven Airport wijdt de groei aan het toegenomen aantal bestemmingen dat de luchthaven aanbiedt en een hogere bezettingsgraad. De komende tijd zullen er vermoedelijk wederom nieuwe vluchten en eindbestemmingen bij komen.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 Parkeren Bremen Airport