De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Geen extra controles op Eindhoven Airport

1
aug

Dankzij een signaal en de mogelijke kans op dreiging werden er afgelopen weekend extra veiligheidsmaatregel getroffen bij Amsterdam Airport Schiphol, en werden er extra veiligheidscontroles uitgevoerd. Omdat er geen directe aanwijzingen voor een kans op een aanslag zijn wordt de luchthaven niet gesloten, maar blijven de extra maatregelen wel van kracht. De zuidelijke luchthaven Eindhoven Airport ziet op dit moment echter geen reden om hier in mee te gaan.

Eindhoven Airport gaat geen extra veiligheidsmaatregelen treffen. De verscherpte controles van de Marechaussee van zaterdag hebben specifiek betrekking op Schiphol. Bij Schiphol kan de komende tijd gerekend worden op extra veiligheidcontroles die voor mogelijke vertragingen kunnen zorgen, maar bij Eindhoven Airport zijn vooralsnog geen extra veiligheidsmaatregelen van kracht.

Een woordvoerder van de Marechaussee geeft aan dat de extra maatregelen rond Amsterdam Airport Schiphol in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer worden uitgevoerd. Zij hebben namelijk een signaal van dreiging ontvangen en willen voorkomen dat dit uit te hand loopt. Er is echter geen reden om uit te gaan van dezelfde dreiging bij Eindhoven Airport. Het lijkt er op dat het signaal puur op Schiphol gericht was. Wel zijn de medewerkers van Eindhoven Airport extra waakzaam en wordt alles goed in de gaten gehouden.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport