De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Met Fly Parks zijn de dagen van lang zoeken naar een parkeerplaats afgelopen. Zij bieden u goede parkeerplaatsen aan die u van tevoren kunt boeken. Dankzij Parkerenbremen-airport.nl kunt u deze parkeerplaatsen bij Bremen Airport goedkoop boeken. Wij zoeken immers de goedkoopste parkeerplaatsen voor u uit en u kunt de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Fly Parks is één van de goedkopere parkeerlocaties nabij het vliegveld van Bremen dankzij hun Shuttle service. De gratis shuttle bus brengt u van de parkeerplaats naar de luchthaven.

Buiten parkeren nabij Bremen Airport

Fly Parks houdt de prijzen laag doordat de parkeerplaats net buiten Bremen Airport valt. De goedkope prijzen doen echter niet af aan de goede service van Fly Parks Bremen. Zodra u op de parkeerplaats aankomt, wacht er een shuttle bus op u die u binnen 4 minuten naar de luchthaven brengt. Door deze korte tijden voelt het net alsof u direct aan Bremen Airport parkeert. Voordat u de comfortabele shuttle bus instapt, kunt u uw auto op een buiten terrein parkeren van Fly Parks. U kunt de autosleutels tijdens uw reis bij u houden. De parkeeraanbieder zal niet vragen om de sleutels op te bergen in een kluis. Let hierdoor wel op dat u de sleutels veilig bewaard en op een plek waar u de sleutels op de terugweg weer snel kunt pakken. Bekijk onze pagina met parkeertips voor handige tips tijdens uw reis en het parkeren. Op de parkeerplaats is er de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden.

Pendeldienst bij het parkeren

De shuttle bus zit bij de prijs inbegrepen. Deze service wordt u aangeboden voor maximaal 8 personen. Reist u met meer dan 8 mensen? Dan raden wij u aan om minimaal het extra aantal personen alvast bij de luchthaven af te zetten zodat u niet extra hoeft te betalen voor de pendeldienst van Fly Parks. Als u later aankomt bij het parkeerterrein, dan kunt u het beste de parkeeraanbieder op de hoogte brengen door te bellen. De contactgegevens staan op de reserveringsbevestiging die u binnen 24 uur ontvangt na de voltooiing van de boeking. Zij kunnen dan met de transfer en de vertraging rekening houden. Na een korte voertuiginspectie kunt u uw bagage overplaatsen naar de shuttle bus. Boek direct uw parkeerplaats en lees na de boeking goed de reserveringsbevestiging door. Hier staat nuttige informatie in voor het parkeren.

Voordelen

24/7 camerabewaking
Sleutel behouden
Voertuig inspectie
Elektrisch oplaadpunt aanwezig

Nadelen

Buiten parkeren
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Bremen Airport

4 minuten
Shuttle parking
  • Fly Parks open parkeerterrein

Locatie parkeerterrein

August-Dubbers-Straße 1
28199 Bremen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 Parkeren Bremen Airport