De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Eerst vlucht Vueling vanaf Eindhoven

20
jun

De bekende Spaanse low-cost luchtvaartmaatschappij Vueling Airlines is onlangs begonnen met vluchten vanaf Eindhoven Airport. Afgelopen vrijdag heeft Vueling voor het eerst een vlucht uitgevoerd naar de zuidelijke Nederlandse luchthaven. Het ging hier om een vlucht tussen Eindhoven en de Spaanse hoofdstad Barcelona. Eindhoven is, na Amsterdam en Rotterdam, de derde Nederlandse bestemming van Vueling.

Vlucht VY8394 van Barcelona naar Eindhoven werd vrijdag om 15:00 uur ontvangen met een eresaluut, en de passagiers werden feestelijk verwelkomd. Zij ontvingen aan de gate een unieke Eindhoven – Barcelona draagtas, en aan de ingang van de luchthaven werden in totaal 1000 porties paëlla uitgedeeld aan de reizigers van de luchthaven.

Vueling gaat in de zomer iedere week maar liefst vier keer vanuit Eindhoven naar Barcelona vliegen. Zowel tijdens de zomer als de winter biedt de maatschappij deze nieuwe route aan, en de route blijft vervolgens de hele zomer- en wintermaanden bestaan. Tijdens de wintermaanden zullen er in plaats van vier, drie verbindingen per week zijn met de thuishaven van de maatschappij. Vueling wil zich met de vluchten tussen Barcelona en Eindhoven richten op zowel de Nederlandse als de Belgische markt, en reizigers daarnaast meer keuze en flexibiliteit aanbieden.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport