De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Definitieve plannen voor betere bereikbaarheid Eindhoven Airport

9
mrt

In Eindhoven liggen definitieve plannen klaar om de bereikbaarheid van Eindhoven Airport te verbeteren en voor de ontsluiting van nieuwe bedrijven in de stad. Er wordt al jaren aan deze plannen gewerkt, maar nu blijkt het eindelijk gerealiseerd te gaan worden.

Inspelen op de groei Eindhoven Airport

Aan de westzijde van de stad Eindhoven zal een nieuwe verkeersroute aangelegd worden. Deze route zal deels over een aantal reeds bestaande wegen lopen, en deels over een parallelweg langs het Beatrixkanaal die nieuw aangelegd wordt. Eind dit jaar laat Eindhoven een Milieu Effect Rapportage maken, die eind dit jaar aan de gemeenteraden voorgelegd wordt. Het plan zal tussen 2017 en 2020 in samenwerking met Best, Oirschot, Eindhoven Airport en het bedrijfsleven worden gerealiseerd. Op langere termijn zal er ook gewerkt worden aan het realiseren van een hoogwaardige busverbinding en een nieuw NS Station. De reden dat de plannen erg gunstig zijn voor Eindhoven Airport, is het feit dat het na Schiphol de tweede grootste luchthaven van Nederland is. De komende jaren wordt een grote groei verwacht en zullen we nieuwe vluchten bij komen, waardoor de drukte op en rond Eindhoven Airport zal toenemen. Het is daarom erg belangrijk dat de luchthaven ook in de toekomst optimaal bereikbaar is.

Om de plannen te realiseren zal in totaal 90 miljoen euro neergelegd moeten worden. De gemeente Eindhoven denkt in ieder geval voor mei vast te kunnen leggen hoe dit bedrag verdeeld wordt.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport