De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

De 250e beoordeling is geschreven over Parkerenbremen-airport.nl

10
nov

Sinds dit jaar kunnen mensen  die wel eens een parkeerplek gereserveerd hebben bij Parkerenbremen-airport.nl hun ervaringen met de website achterlaten op The FeedBack Company. Op deze site kunnen klanten met elkaar delen wat zij als positief of negatief ervaren bij het gebruik van Parkerenbremen-airport.nl. Inmiddels zijn we enkele maanden verder, en heeft de website al meer dan 250 beoordelingen ontvangen!

Vanaf het begin van dit jaar kunnen mensen bij Parkerenbremen-airport.nl rechtstreeks hun parkeerplek bij de zuidelijke luchthaven boeken. Inmiddels hebben al duizenden mensen gebruik gemaakt van de website.

Deze mensen zijn erg tevreden, want Parkerenbremen-airport.nl krijgt inmiddels een 8.8 als gemiddeld cijfer bij The Feedback Company! Verder is het zo dat alle beoordelingen die op The Feedback Company geplaatst worden, eerst gecheckt zijn op authenticiteit. Deze beoordelingen kunnen dus nooit gemanipuleerd worden.

Heeft u ook wel eens gebruik gemaakt van de diensten van Parkerenbremen-airport.nl? Dan kunt ook u een beoordeling achterlaten. Iedereen die bij ons een reservering voor een parkeerplek plaatst, die krijgt vervolgens automatisch een mail met het verzoek om een beoordeling achter te laten. Dankzij deze beoordelingen kunt u toekomstige klanten een goed beeld geven van uw ervaringen met de website. Daarnaast gebruiken wij uw verbeterpunten en tips natuurlijk om onze service nog verder te verbeteren. Hoe was uw ervaring met Parkerenbremen-airport.nl?

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport