De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Eindhoven Airport toestemming voor groei

8
nov

Eindhoven Airport heeft groen licht gekregen om binnenkort flinke groeiplannen uit te voeren. De luchthaven mag tot en met het jaar 2020 blijven doorgroeien tot ruim 43 duizend verschillende vliegbewegingen. Op dit moment zijn dat er 15 duizend minder.

Omliggende gemeenten zouden liever zien dat de groei beperkt blijft. Zij zijn namelijk bang voor overlast voor de omgeving. Desondanks gaat de groei toch van start. In de afgelopen vijf jaar heeft Eindhoven Airport voldaan aan alle eisen om te overlast voor de omgeving te verminderen. Met die reden moet de groei dan ook gewoon door kunnen gaan. Wel zal de luchthaven te maken krijgen met enkele beperkingen. Zo zal Eindhoven Airport een vast maximaal aantal landingen na 11 uur in de avond opgelegd krijgen. Om mogelijke toekomstige overlast te voorkomen en terug te dringen wordt er daarnaast een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd dat zich richt op het terugdringen van de overlast. Omliggende dorpen lijken last te hebben van het geluid dat door de vliegtuigen veroorzaakt wordt. Daarom wordt onder anderen onderzocht of de vliegroute aangepast kan worden.

Eindhoven Airport ziet zelf graag dat er geïnvesteerd wordt in een betere bereikbaarheid van de luchthaven. Volgens hen moeten er aanpassingen aan het wegennet doorgevoerd worden en kan de bereikbaarheid met het openbaar vervoer sterk verbeteren.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport