De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Eindhoven Airport beleeft recordzomer

13
sep

Eindhoven Airport heeft een echte recordzomer doorgemaakt. De zuidelijke luchthaven en de tweede luchthaven van Nederland heeft namelijk meer passagiers mogen verwerken dan ooit tevoren.

In de maanden juli en augustus hebben ruim 1 miljoen passagiers gebruik gemaakt van Eindhoven Airport. Dit aantal is een nieuw record voor de Brabantse luchthaven. In juli en augustus van vorig jaar mocht Eindhoven Airport een lager aantal passagiers verwelkomen. Het aantal reizigers lag toen namelijk op 896.000. Eindhoven Eindhoven heeft het afgelopen jaar dus te maken gehad met een groei van maar liefst 13%. Dat getal is aardig hoog, en geeft duidelijk weer hoe goed het momenteel met de luchthaven gaat.

Ook naar het hele jaar gekeken maakt de luchthaven een groei door. In de eerste acht maanden van dit jaar vervoerde Eindhoven Airport namelijk maar liefst 3.040.504 passagiers, wat een groei van 3% in vergelijking met 2015 betekent. Dit was ondanks de maand juni, waarin de luchthaven voor lange tijd gesloten werd door werkzaamheden. Was de luchthaven in juni open geweest, dan zouden de cijfers dus nog hoger liggen. Naar verwachting blijft de luchthaven de komende tijd nog wel even doorgroeien, en liggen de passagiersaantallen volgend jaar nog hoger dan in 2016.

 

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport