De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Eindhoven Airport begint goed dit jaar

11
apr

Eindhoven Airport heeft dit jaar een goede start gemaakt. Dit komt duidelijk naar voren uit de cijfers van de juridische dienstverlener EUclaim. Het lijkt beter te gaan met de Nederlandse luchthaven dan vorig jaar.

Dit jaar heeft Eindhoven Airport aanzienlijk minder last gehad van lange vertragingen en geannuleerde vluchten van en naar Eindhoven Airport in de eerste 3 maanden van dit jaar dan een jaar daar voor. Ten opzichte van 2015 zijn de aantallen van dit soort problemen gedaald met maar liefst 15 procent. De vertragingen waarbij passagiers recht hebben op compensatie zijn zelfs nog sterker afgenomen met wel 36 procent! Dit is natuurlijk zeer positief nieuws voor de luchthaven.

Vorig jaar lag het totale aantal incidenten, geannuleerde vluchten en vluchten met een vertraging van meer dan 3 uur nog een stuk hoger. Het aantal incidenten ging toen van 24 in 2014 naar 99 in 2015, dus een flink stuk omhoog. Dit kwam mede door zaken van buitenaf, zoals bijvoorbeeld problemen door het slechte weer en de stakende Italiaanse luchtverkeersleiders. Dat aantal is in de eerste drie maanden van dit jaar inmiddels dus al gedaald naar 84. Dit betekent dat het de goede kant op gaat, maar het aantal ligt toch nog aardig hoog. Dit komt vermoedelijk onder anderen door de recente stakingen van Franse luchtverkeersleiders.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport