De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Beter landingssysteem voor Eindhoven Airport voorlopig te duur

16
nov

Nederland heeft de laatste tijd veel mist gezien. Dit kan negatieve effecten hebben op de luchthavens, zoals Eindhoven Airport nu heeft ondervonden. Voor de tweede keer binnen een week werd onlangs het vliegverkeer boven Nederland getroffen door dichte mist, waardoor veel vluchten vertraging opliepen.

Veel reizigers hebben door de dichte mist uren vertraging op hun vluchten opgelopen. Diverse vluchten weken uit naar alternatieve landingsplekken omdat Eindhoven Airport niet goed op de mist berust was. Daarom werd gebruik gemaakt van onder andere Airport Weeze, Groningen Airport Eelde, en Maastricht Aachen Airport.

Eindhoven Airport leek meer last te hebben van de mist dan van de grote concurrent Amsterdam Airport Schiphol. Volgens piloot Joris Lammers heeft dat voor een groot deel te maken met de in Eindhoven gebruikte versie van het ILS, oftewel het Instrument Landing Systeem. Veel nabij gelegen luchthavens blijken een andere versie te gebruiken, die beter om kan gaan met weersomstandigheden als deze.

Toch ziet het er niet naar uit dat Eindhoven Airport binnenkort hun versie van het systeem gaat vernieuwen. De kosten voor zo’n upgrade kunnen namelijk hoog oplopen, namelijk tot zo’n tien miljoen euro. Volgens woordvoerder Fons Latour wegen deze kosten niet op tegen het aantal dagen dat het vliegverkeer overlast ondervindt van de dichte mist.

“Gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden op Bremen airport. Geweldige website! ”

G. de Groot

“We hebben 2x via Parkerenbremen-airport.nl een parkeerplek gereserveerd. Altijd top geregeld! ”

Familie Oonks

“Goedkope parkeerplek gevonden op loopafstand van het vliegveld.”

V. Helder
Parkerenbremen-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Bremen Airport